JAMU ASLI VGRIP energy booster – dblanche

Buy this product to earn 65 Get Points.

RM65.00

+ -

MUDAH TERANGSANG!! PASTIKAN DAH BERKAHWIN YA MAKAN JAMU ASLI VGRIP 


✅s3x booster

✅tingkatkan libido serta merta

✅energy booster

✅mengetatkan otot rahim

✅rawat & halang keputihan berbau

✅rawat kentut misV

✅buang angin dalam badan

JAMU ASLI VGRIP 100% menggunakan bahan dapur dan buah manjakani untuk kecantikan dalaman wanita.

 

75gm per tub – 1 month usage

 

 


BELUM HABIS SEBOTOL DAH RASA PERUBAHAN

 

KENTUT FARAJj HILANG,KEINGINAN MAHU BERSAMA DENGAN PASANGAN TINGGI SEJAK AMAL JAMU ASLI VGRIP

 

 

 

 


 

KENAPA JAMU ASLI V GRIP BERKESAN WALAUPUN HANYA MENGGUNAKAN 100% BAHAN DAPUR DAN MANJAKANI SAHAJA?

tak perlu guna bahan chemical atau drug untuk hasilkan jamu yang berkesan.  antara bahan utama yang terkandung dalam jamu asli ini adalah manjakani. sudah pasti ramai yang tahu kebaikan manjakani untuk dalaman wanita kan?

apa yang membuatkan jamu kami ini sangat berkesan adalah kerana kami hanya menggunakan bahan2 yang asli seperti buah manjakani halia dan bahan-bahan lain yang kami blend sendiri menjadi serbuk halus. kami tidak menggunakan bahan serbuk yang dibeli dipasaran, kerana dikuatiri manjakani serbuk, halia serbuk atau bahan serbuk lain dicampur bersama tepung.

kami sangat menjaga kualiti bahan yang digunakan untuk memasak jamu asli vgrip. ramai customer yang beritahu masalah kewanitaan beliau settle walaupun belum habis sebotol amal jamu kami

 

 


 

 

khasiat terbaik JAMU ASLI VGRIP yang penting tiada steroid!

 

 


 

TAHUKAH ANDA?

 

 

mengambil produk yang mengandungi STEROID akan memberi kesan untuk jangkamasa yang panjang. ianya akan mengakibatkan tulang rapuh.

Teori mengatakan kandungan steroid yang tinggi akan meningkatkan lemak dalam salur darah & menyebabkan bekalan darah terganggu, masalah buah pinggang, Kepatahan tengkuk tulang peha – neck of femur fracture, Sendi peha terkeluar – hip dislocation, Masalah darah – hyperviscosity /Blood dyscrasia, sickle cell anaemia, Masalah perubatan seperti Diabetes, Pancreatitis, Gaucher’s disease, HIV, AIDS, SLE bagi perokok pula, ianya akan meninggikan risiko terjadi pelbagai jenis penyakit seperti yang dinyatakan.

Perasan tak. banyak warga emas terutamanya, bergantung dengan jamu makjun untuk mengurangkan sakit sendi mereka? sedangkan tanpa mereka sedar sakit lenguh sendi itu hanya berkurang sementara setelah menelan jamu makjun, tetapi makin hari, sendi akan mengalami kerosakan yang teruk akibat produk itu sendiri. dan merosakkan buah pinggang. elakkan pengambilan produk yang mendangungi STEROID ya! 


100% NATURAL



ok to be honest, sara dulu anti pada jamu. jamu ni mama sara yang amal sejak dari beliau muda. beliau masak sendiri setiap minggu buat stok dan simpan dalam peti. apabila anak-anak perempuan beliau beranak, dan berpantang, beliau akan paksa kami makan JAMU bahan dapur masakan beliau dengan menggaulkannya dgn nasi panas. sara pun sama, dalam pantang pun kena makan ni. memang laa rasa best, perut tak sebu, sedap,nyaman je.

 

 

 

 


 

 

 

kebiasaannya, bagi ibu yang menyusukan bayi tidak digalakkan makan jamu sbb keringkan susu bdn kan? tetapi JAMU ASLI VGRIP by seri dara s&s kami, boleh dimakan oleh ibu yang menyusukan bayi kerana ianya juga membantu merangsang pengeluaran susu badan dan tidak beri efek mengeringkan susu badan.


 

 

untuk kesan yang pantas dan max, amallah makan JAMU ASLI VGRIP dengan menggaulkannya bersama nasi panas, makan bersama lauk pauk anda seperti biasa, rasanya sangat sedap seperti serunding pedas yang berkhasiat! perut anda pasti tidak sebu dan hanya pada kali pertama pengambilan, anda akan kerap kentut dan buang angin yang telah lama terperangkap dalam badan anda.

 


 

 

 

jangan makan jamu semasa period tau sayang!

 


seronok kan baca kesemua feedback customer diatas ni. banyak lagi feedback dari customer. semuanya berpuas hati dengan jamu asli vgrip. korang bila lagi? jom grab sekarang.


 

 

1 tub 75gm for up to 22 days usage

untuk pengguna yang baru mengamalkan jamu asli virgin gripp  anda dinasihatkan mengambil 2 @ 3biji sehari untuk 2 bulan pertama pengambilan. untuk bulan ke 3 kami sarankan ambil 1 biji sehari.

cara pengambilan:
ambil jamu anggaran sebesar pearl/mutiara. kemudian gentelkan menjadi bulat agar mudah ditelan dengan air. ambil selepas makan

p:s jamu kami mempunyai rasa yang pahit dan bersifat panas. jika tidak tahan rasa pahit blh ditelan seperti ubat,telan bersama air, walaupun ianya pahit, ianya tidak akn membuatkan anda tidak selesa kerana tiada sebarang rasa pahit akan melekat pada lidah anda. boleh dimakan bersama nasi panas dijadikan seperti ulam, tetapi diingatkan bahawa jamu kami mempunyai rasa yang pahit dan kelat. walaupun rasanya pahit tetapi khasiat jamu kami sangat padu dan  anda akan tersenyum bangga dengan diri anda selepas sebulan amalkannya 😊

  • membantu menghilangkan masalah kentut misz v
    ● membantu buang angin punca sakit kepala dan sakit dada
    ● membantu Mengetatkan otot vagina
    ● membantu Meningkatkan keinginan seksual
    ● mambantu Memberikan tenaga terutama ibu-ibu selepas bersalin dan dalam pantang
    ● bagus untuk luka bersalin
    ● bagus untuk wanita yang kena bentan, sakit2 urat dan angin dalam badan
    ●bagus untuk yang mengalami keputihan teruk,misz v berbau kurang menyenangkan
    ● bagus untuk dalaman
    ● awet muda
    ● membantu merangsang pengeluaran susu badan

♡ Sesuai untuk anak dara / berkahwin /ibu berpantang/ ibu menyusu
.
Tidak sesuai diambil ketika period, mengandung & perut kosong

Weight 27 g
Categories: ,
Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Already got an account?

Close

Close

Categories